22 Ιουν 2009

Εβραίοι είναι οι Κρήτες (!)

Ρε την πληρώνουμε από τους φόρους μας για να μας βρίζει;

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Κρήτη η δημόσια τοποθέτηση ανώτερης υπαλλήλου - αρχαιολόγου του υπουργείου Πολιτισμού αλλά και ενός συναδέλφου της ιδιώτη, οι οποίοι αμφισβήτησαν ευθέως την ελληνικότητα των Μινωιτών εμφανίζοντάς τους ως... απογόνους των Σημιτών, Εβραίων.

Στην ομιλία της ενώπιον τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου, η διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού κ. Μεταξία Τσιποπούλου, είπε ευθέως ότι οι Μινωίτες δεν ήταν Έλληνες.
Στην ομιλία της επιτακτικά και με κατηγορηματικό τρόπο, επέμενε στις απόψεις της και μάλιστα για τους ισχυρισμούς της ζήτησε και τη συνηγορία του συνομιλητή της στο πάνελ, νεαρού αρχαιολόγου, επιμελητή της έκδοσης, κ. Κωστή Χρηστάκη.
«Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο», είπε με κατηγορηματικό τρόπο και ο δεύτερος ομιλητής.
Περιμένω τον κ. Σαμαρά να την στείλει σπίτι της. Η απόλυση πρέπει να γίνει χωρίς καμιά χρονοτριβή, δεν μπορεί η συγκεκριμένη υπάλληλος να έχει οποιαδήποτε οικονομικά οφέλη από το ελληνικό κράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: