23 Σεπ 2010

Έπιασαν επ’ αυτοφώρω εφοριακό να τα παίρνει και τον άφησαν ελεύθερο

Μετά από συνδυασμένες ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώθηκε με κοινή ανακοίνωση δύο υπουργών ότι συνελήφθη υπάλληλος του ΣΔΟΕ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων για χρηματισμό ύψους 30.000 ευρώ, προκειμένου να τακτοποιήσει φορολογική υπόθεση.
Ακολούθησε όμως ένα απίστευτο αλαλούμ μέσα στο επόμενο διήμερο από την σύλληψη επ’ αυτοφώρω του ράμπο του ΣΔΟΕ στους Παξούς.
Ο συλληφθείς αφού απολογήθηκε στην εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος και ο Άρειος Πάγος ζήτησε εξηγήσεις από την Εισαγγελέα Κέρκυρας.
Τι απάντηση δόθηκε από την εισαγγελία; Ότι οι κατηγορούμενοι ράμπο ήταν κανονικά τρεις στην συγκεκριμένη υπόθεση και για το ενιαίο της κρίσης και την κοινή αντιμετώπιση της υπόθεσης αφέθηκε ελεύθερος αυτός που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω μέχρι να συλληφθούν, αν συλληφθούν, οι άλλοι δύο που εμπλέκονται στην υπόθεση και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση.
Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι η εξήγηση κρίθηκε επαρκής. Παρόλο που η υπουργική ανακοίνωση έκανε λόγο για έναν και όχι τρεις υπαλλήλους. Ελλάς το μεγαλείο σου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: