6 Μαΐ 2010

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας

Μπροστά από το Υπουργείο Εξωτερικών, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, συνελήφθη ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, μαζί με τον συνεργάτη του, Τάσο Χατζηπαράσχου, διότι αποπειράθηκαν να κάνουν διαδήλωση. Μπροστά από το Υπουργείο Εξωτερικών, απέναντι από τα λουλουδάδικα, είχαν μαζευτεί περίπου 50 συμπατριώτες μας που είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα και με συνθήματα όπως "Κάτω η χούντα του ΔΝΤ" και "Εδώ και τώρα εκλογές" επιχειρούσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ο επικεφαλής της διμοιρίας ζήτησε να πάνε λίγο παρακάτω... Ο Χατζάρας το ζήτησε εγγράφως... Ο διοικητής τα πήρε... Έγιναν μερικές αντεγκλήσεις και ξαφνικά ο Χατζάρας με μερικούς ακόμη συντρόφους του βρέθηκαν με... χειροπέδες στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου και παραμένουν!
Την ώρα που κάθε συντεχνία, κάθε συνδικάτο και φυσικά κάθε παιδαρέλη μετατρέπει τον κέντρο της Αθήνας καθημερινά σε πεδίο μάχης, ασχημονώντας εις βάρος συμβόλων και θεσμών, την ώρα που οι δολοφόνοι τριών εργαζομένων κυκλοφορούν ελεύθεροι, αυτήν την ώρα τα παιδιά του Χρυσοχοΐδη αποφάσισαν να συλλάβουν άλλον έναν δημοσιογράφο, από τους λίγους που τολμούν να ψελλίσουν για Πατρίδα και Έθνος.
Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ απέναντι στην σύλληψη ενός τακτικού μέλους της αλλά και του πολιτικού κόσμου, ο οποίος παρακολουθεί βουβός την παράδοση της χώρας για ακόμη μια φορά στα χέρια των παρακρατικών.
ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ??????

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένας Έλληνας δημοσιογράφος συλλαμβάνεται και οι γνωστοί άγνωστοι δρουν ανεξέλγκτα! Ο τόπος παύει με συνοπτικές διαδικασίες να διοικείται από Έλληνες αλλά από το ξένο κεφάλαιο και ξένα πολιτικά κέντρα λήψης αποφάσεων. Δεν δικαιολογούνται ακρότητες παρά μόνο όταν πρόκειται για τη σωτηρία μας και απειλείται η ύπαρξή μας ως άτομα και ως έθνος. Είμαστε σε κατάσταση άμυνας και δεν μας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε ούτε τα νόμιμα μέσα... Η τρομοκρατία της εξουσίας θα γυρίσει επάνω της αρκεί να μην υποκύψουμε στα όποια ψευτοδηλήματα που χρησιμοποιεί η προπαγάνδα της εξουσία για να μας χειραγωγήσει για άλλη μια φορά! Είμαστε Έλληνες και έχουμε δικαιώματα στη χωρα μας όπως οι Γερμανοί στη Γερμανία οι Αμερικάνοι στη δική τους χώρα κλπ. Ας μην λιποψυχήσουμε είναι άλλη μια ιστορική στιγμή και ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και όχι προσμίξεις βαρβαρικών φυλών που υποκλίνονται χωρίς καμία αξιοπρέπεια σε όποια δύναμη εμφανίζεται απειλητική. Μπορούμε να σώσουμε τη χώρα μας και να απαλαχθούμε από τους σάπιους ανθρώπους που νέμονται χρόνια τώρα τον εθνικό μας πλούτο. Ο αγώνας του Χατζάρα ας μας δώσει ιδέες και ας μας προβληματίσει ώστε να γίνουμε ενεργοί πολίτες όπως αρμόζει σε κάθε ανθρώπινο όν που θέλει να βλέπει μπροστά και να προσφέρει στην ομάδα του.