30 Μαρ 2010

Δόξα και τιμή στους ρατσιστές

Tέθηκε σε διαθεσιμότητα με αφορμή τα όσα έγιναν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας. Η ρουφιανιά και η προπαγάνδα θριάβευσαν και έκαναν Τούρκους και Αλβανούς να χαρούν για ακόμη μια φορά. Ρατσιστής δεν είναι βρισιά σήμερα αλλά τιμή και περηφάνια αφού σημαίνει πατριώτης και Έλληνας.
Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είναι ένα από τα καλύτερα στελέχη που διαθέτει το Λιμενικό και ο ελληνικός στρατός.

Μεταξύ άλλων έχει:

• Λάβει μετάλλιο ανδρείας μετά την επιτυχή επιχείρηση στην οποία ηγείτο τον Ιούλιο του 2000, όταν ένας πάνοπλος Τσέχος κακοποιός κατέλαβε ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν 5 Ελβετοί και ένας Έλληνας.

• «Οργώσει» με τους άξιους συναδέλφους του, το Ιόνιο και το Αιγαίο συλλαμβάνοντας εμπόρους ναρκωτικών και διασώζοντας εκατοντάδες λαθρομετανάστες.

• Βρεθεί στην «πρώτη γραμμή» το βράδυ των Ιμίων, πραγματοποιώντας περιπολίες σε απόσταση 50 μέτρων από την βραχονησίδα.

• Παλέψει για τη διάσωση επιβατών του «Σάμινα» και ναυτικών του «Δύστος».

• Ήταν στην ίδια επιχείρηση -Μεγάλη Τετάρτη του 1996- ανοιχτά του Κόλπου της Παναγιάς, στη Θεσπρωτία, όταν Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, που επέβαιναν σε φουσκωτό, άνοιξαν πυρ στο ελληνικό σκάφος με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 25χρονος Λιμενικός Μαρίνος Ζαμπάτης (αλήθεια στην οικογένεια του Μαρίνου δεν θα δώσουν σπίτι;).

Οι επιχειρήσεις στις οποίες τόσο ο συγκεκριμένος αξιωματικός όσο και οι συνάδελφοί του έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα γράμματα είναι εκατοντάδες. Και το πράττουν δίχως ανταλλάγματα και μίζες, αλλά με μοναδικό τους στόχο την ασφάλεια και τη διατήρηση της ακεραιότητας της χώρας… Αυτοί είναι οι καθημερινοί μας ήρωες, που αθόρυβα, νύχτα και μέρα, μάχονται για την πατρίδα.

Οι λαγοί πάντα βραβεύονται στην Ελλάδα..... μας κούρασαν πια οι προοδευτικοί φιλοαριστεροί προπαγανδιστές και ΚΥΠατζήδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: