19 Ιαν 2010

Απάντηση Μαρινέλλας για χρήματα

Μετά από τόσο ντόρο γύρω από το όνομά της και τα χρήματα που εισπράχθηκαν για την συναυλία αφιέρωμα στην μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη, η Μαρινέλλα.
Έστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την θέση της.
"Περιμένω το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. Πράγματι, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Πασχάλης Τερζής, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Γλυκερία δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση αυτή. Ουδεμία αμοιβή λάβαμε για τη συμμετοχή μας στις εν λόγω συναυλίες".
Η ίδια προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφέροντας κάποιες λεπτομέρειες για το θέμα: “ο κ. Καραχάλιος (σ.σ. Διοργανωτής αυτής της προσπάθειας) ενημέρωσε την κ. Έλλιοτ (σ.σ. Πρόεδρο του Σωματείου “Αρωγή”) ότι δεν απέμειναν χρήματα για την “Αρωγή” διότι τα έξοδα των συναυλιών ήταν υπέρογκα”.
Η Μαρινέλλα, όταν το έμαθε ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Καραχάλιο και μάλιστα οι δυο τους κανόνισαν “η σχετική συνάντηση και η παράθεση όλων των στοιχείων να γίνει με την έλευση του νέου χρόνου”.
Η ίδια συνεχίζει στην επιστολή της: “Τόσο εγώ όσο και η “Αρωγή” ζητήσαμε από τον κ. Καραχάλιο όλα τα οικονομικά στοιχεία των εν λόγω συναυλιών να ελεγχθούν από ορκωτό λογιστή της επιλογής μας, αίτημα το οποίο και αποδέχτηκε. Έχω ζητήσει ο οικονομικός έλεγχος από τον ορκωτό λογιστή να διεξαχθεί στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα και πιστεύω ότι εντός των επόμενων ημερών θα έχει ολοκληρωθεί. Τα αποτελέσματα αυτού του ελέγχου θα διαμορφώσουν και τις περαιτέρω ενέργειές μου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: