5 Ιαν 2010

Λόγια ψυχής και πίκρας

Αναλυτική περιγραφή κάνει ο αστυνομικός συντάκτης του Άλφα, Πέτρος Καρσιώτης, για το περιστατικό επίθεσης στο Βασίλη Κωστέτσο σε νυχτερινό κέντρο. Δεν είδαμε κανέναν αστυνομικό συντάκτη όμως να ασχολείται ΣΟΒΑΡΑ με το φρικιαστικό έγκλημα στο Γαλάτσι όπου μια 30χρονη κοπέλα βρέθηκε γυμνή, βιασμένη, σκοτωμένη και πεταμένη σαν το σκυλί την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με την ενέργεια να έχει διαπραχθεί 2 με 3 ώρες μετά την έλευση του νέου χρόνου.
Τώρα θέλω να πω και λίγες κουβέντες για το θέμα του του αστυνομικού τμήματος της Ακροπόλεως. Ένας αλλοδαπός που είχε συλληφθεί, γιατί επιχείρησε να μαχαιρώσει με μαχαίρι άνθρωπο στο κέντρο της Αθήνας, έφαγε ξύλο και ξεσηκώθηκαν όλοι.
Πριν λίγους μήνες μου επιτέθηκαν στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, κοντά στην Αθηνάς, τρία άτομα, με απείλησαν με μαχαίρι και μου έκλεψαν τα τηλέφωνα τα χαρτιά το πορτοφόλι την προσωπική μου ατζέντα καθώς και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που δουλεύουν στην ασφάλεια του τμήματος της Ακρόπολης που με βοήθησαν τις πρώτες ώρες και προσπάθησαν αν και δεν κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη. Η μήνυση υπάρχει για να μην νομίζουν ότι λέω δημοσιογραφικά «παραμύθια».
Ο κρατούμενος έχει δικαιώματα εγώ όμως σαν θύμα, που ρίχτηκε στον δρόμο και βιάστηκε ψυχολογικά, που απολύθηκε αφού έχασε τα τηλέφωνα στην ατζέντα για να κάνει τη δουλειά του, που πλήρωσε να αλλάξει κλειδαριές σε σπίτι και αυτοκίνητο και υποχρεώθηκε να πληρώσει στο κράτος παράβολα για να αντικαταστήσει το δίπλωμα οδήγησης, δεν έχω δικαιώματα; Δεν είδα κανένα από όλους αυτούς που κόπτονται για τον αλλοδαπό να μου συμπαρασταθεί ψυχολογικά για όσα τα τράβηξα εκείνο το βράδυ. Είμαι Έλληνας φορολογούμενος και δημοσιογράφος και περίμενα να ενδιαφερθεί και κάποιος για μένα που με έσερναν σαν το σκυλί στη μέση του δρόμου.
Ακόμη να θυμίσω ότι στην Αθηνάς την ημέρα των Χριστουγέννων μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας έπεσε στο δρόμο χτύπησε το κεφάλι και πέθανε. Καμιά μνήμη για το όνομά της.
Οι Πολίτες σε αυτή την χώρα πρέπει να πληρώνουμε φόρους και να καθόμαστε να τις τρώμε καθημερινά χωρίς να δικαιούμαστε να αντιδράσουμε. Οι αλλοδαποί κρατούμενοι έχουν δικαιώματα εμείς όχι.
Αστέρες της τηλεόρασης μάθετε να κάνετε αντικειμενική ενημέρωση και ας χάσετε την εργασία σας, αφού όπως μάθαμε η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: