21 Δεκ 2009

Dealer ναρκωτικών ουσιών φοιτήτριες

Δύο νεαρές κοπέλες που σπουδάζουν στην Λάρισα, ήταν τα βασικά μέλη κυκλώματος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην πόλη, σε συνεργασία με δύο άνδρες από τη Λάρισα.
Μετά από έρευνες που κράτησαν αρκετές ημέρες, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να εντοπίσουν ένα σπίτι στην περιοχή Νεράιδα, όπου κατοικούσαν οι ύποπτοι και έκαναν έφοδο για να τους συλλάβουν. Όπως αποδείχθηκε, το σπίτι είχε νοικιάσει μια 24χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής σχολής της Λάρισας από την Αθήνα και συγκατοικούσε με μια 21χρονη σπουδάστρια των ΤΕΙ της πόλης από την Κατερίνη.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι οι δύο κοπέλες είχαν μετατρέψει το διαμέρισμα σε «σούπερ- μάρκετ» ναρκωτικών και έκρυβαν μεγάλες ποσότητες από ουσίες όλων των ειδών!

Κρυμμένες σε διάφορα σημεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ινδική κάνναβη βάρους δύο κιλών και 490 γραμμαρίων, άλλες επτά συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 53 γραμμαρίων, καθώς και 11 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 52,8 γραμμαρίων.

Μαζί με τις δύο φοιτήτριες συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ένας άντρας κάτοικος Λάρισας, ενώ ένας ακόμη δεν βρέθηκε και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: