29 Δεκ 2009

Κύριε Χρυσοχοΐδη κυβερνάτε μην το ξεχνάτε

Το όνομα του υπουργείου το αλλάξατε, τις διευθύνσεις τις αλλάξατε, τώρα περιμένουν οι πολίτες να καταπολεμήσετε και την εγκληματικότητα στον τόπο μας. Αν έχετε κάτι να κάνετε κάντε το τώρα. Αν δεν μπορείτε ας το πείτε στον προϊστάμενό σας κ. Παπανδρέου και να παραιτηθείτε. Αλλά κάντε κάτι μην ξοδεύετε άσκοπά τον χρόνο σας. Αντιμετωπίστε το έγκλημα αυτός είναι ο ρόλος που αναλάβατε. Έχουμε καθημερινά ολόκληρο δελτίο πολέμου και εσείς απουσιάζετε. Τα μέσα ενημέρωσης δεν είναι για την αντιμετώπιση του εγκλήματος.
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι από τα πυρά των οκτώ ενόπλων, που εισέβαλαν το πρωί σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κάτω Αχαΐα.Οι δράστες εισέβαλαν στα ΕΛΤΑ, κρατώντας Καλάσνικοφ στα χέρια. Ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, άρπαξαν σάκους με τα χρήματα και κατά τη διαφυγή τους τραυμάτισαν ελαφρά με τα όπλα δύο πολίτες.Ο αστυνομικός πλησίασε τους ληστές την ώρα που έβγαιναν από το κατάστημα και επιχείρησε να τους ακινητοποιήσει.Εκείνοι δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν στο πόδι, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν, και διέφυγαν.
Επεισόδια συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην Ερμιόνη. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μεξής πήγε στην λαϊκή αγορά της πόλης για να ελέγξει τους υπαίθριους πωλητές που εμπορεύονται εκεί τα προϊόντα τους.Μια ομάδα τσιγγάνων, οι οποίοι πουλούσαν διάφορα είδη και αντικείμενα χωρίς να έχουν άδεια από το Δήμο Ερμιόνης, επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο και τον χτύπησαν, όταν εκείνος θέλησε να δει τι χαρτιά διέθεταν.Εναντίον τους, βέβαια, υποβλήθηκαν μηνύσεις. Με το θέμα ασχολείται το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Το ποσό των 21.000 ευρώ απέσπασε με τη βία άγνωστος δράστης, από υπάλληλο του καταστήματος τροφίμων με την επωνυμία «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ».Συγκεκριμένα, όταν ο ανυποψίαστος υπάλληλος εξήλθε από το εν λόγω κατάστημα στο Μαρούσι με τις εισπράξεις, προκειμένου να τις καταθέσει σε υποκατάστημα Τράπεζας, δέχτηκε επίθεση από τον άγνωστο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι.Ο ληστής κατάφερε να διαφύγει με τη λεία, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο στόχαστρο ληστών μπήκε προχθές ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αγαθουπόλεως, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυκτα.Άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα του αυτοκινήτου, αφαίρεσαν από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των 100.000€, μια τραπεζική επιταγή της «ΕΘΝΙΚΗΣ», ύψους 37.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 3.000 ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: