31 Δεκ 2009

Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ελλάδα οργανώνει η ΑΧΕΠΑ

Πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το παράρτημα του Πανεπιστημίου της Ινδιανάπολης στην Αθήνα, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά η ΑΧΕΠΑ.
Το πρόγραμμα, με τίτλο «Ταξίδι στην Ελλάδα», είναι σχεδιασμένο να παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια υπέροχη εκπαιδευτική εμπειρία και παράλληλα να τους φέρει σε άμεση επαφή με την κοινωνία και την πολιτισμό της Ελλάδας.
Νέα μαθήματα, συναρπαστικές εκδρομές, ειδικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες που προβλέπει το πρόγραμμα, το καθιστούν ελκυστικό όχι μόνο σε νέους φοιτητές, αλλά και σε φοιτητές που το έχουν ήδη παρακολουθήσει στο παρελθόν και επιθυμούν να ξαναζήσουν την εμπειρία. Σύμφωνα με πολλούς από αυτούς, όπως αναφέρει η "Φωνή της Αμερικής", το πρόγραμμα αποτελεί μια αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία.
Πάτμος, Σαντορίνη, Ρόδος, Μύκονος, Έφεσος, Κρήτη, Ολυμπία, είναι μερικά μόνο από τα μέρη, στα οποία θα ξεναγηθούν οι Ελληνοαμερικανοί φοιτητές.
Μέχρι σήμερα, στο πρόγραμμα «Ταξίδι στην Ελλάδα» έχουν λάβει μέρος 270 φοιτητές από 53 πανεπιστήμια της Βόρειας Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: