28 Δεκ 2009

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες

Μαθήματα χρειάζονται κάποιοι υπουργοί στο να μην δέχονται δώρα από αγνώστους. Θυμάστε τι συμβούλευαν οι μαμάδες τα παιδιά τους, μην παίρνεις δωράκια ποτέ από αγνώστους, έτσι πρέπει και οι υπουργοί να ακολουθήσουν τις συμβουλές της μαμάς....
Μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» θα υποβάλει ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ενώ και ο Δημήτρης Ρέππας θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαιώμα. Αφορμή, το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας με τον τίτλο «Δύο στους τρεις υπουργούς άρχισαν τα δωράκια».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δημοσιογράφος της εφημερίδας επικοινώνησε με τα γραφεία όλων των υπουργών και υφυπουργών, προσποιούμενος τον υπεύθυνο marketing εταιρείας ηλεκτρονικών, λέγοντας πως θέλει να στείλει ως δώρο ένα laptop.
Πάντα κατά το δημοσίευμα, δέχτηκαν το «δώρο» οι γραμματείς των κ.κ. Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Κατσέλη, Γερουλάνου, Πεταλωτή, Παμπούκη, Γκερέκου, Χρυσοχοϊδη, Μπόλαρη, Μωραϊτη, Σηφουνάκη, Κατσιφάρα, Λοβέρδου, Ρέππα, Κουβέλη, Βούγια, Γεννηματά, Σαχινίδη, Χριστοφιλοπούλου, Τζάκρη και Μπεγλίτη.
Το «δώρο» αρνήθηκαν οι γραμματείς των κ.κ. Πάγκαλου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Μπιρμπίλη, Ξενογιαννακοπούλου, Καστανίδη, Καρχιμάκη, Αρναουτάκη, Μανιάτη, Πανάρετου, Μαγκριώτη, Κουτρουμάνη, Δρούτσα και Μπατζελή.
Οι συντάκτες της εφημερίδας υποσχέθηκαν ότι την Πρωτοχρονιά θα στείλουν καφετέριες στους υπουργούς.
Δύο 25χρονα παιδιά, η Ελένη Καραθάνου και ο Βασίλης Γούλας, συντάκτες της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έκαναν ρόμπα μια ντουζίνα υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Οι ίδιοι δημοσιογράφοι, το 2007 είχαν προσφέρει Rolex στα λιγούρια της κυβέρνησης Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: