23 Σεπ 2009

Πλήρωσε ακριβά το φλερτ

Ακριβά πλήρωσε το φλερτ με μια νεαρή Βουλγάρα ένας 70χρονος συνταξιούχος του ΟΓΑ που κατοικεί στον Πύργο του δήμου Γαργαλιάνων Τριφυλίας. Στην «επίσκεψή» της στο σπίτι του, η νεαρή γυναίκα συνοδευόταν από τρεις άντρες συμπατριώτες της οι οποίοι είχαν στόχο το πορτοφόλι του.

Τον τελευταίο καιρό, ο ανυποψίαστος αγρότης διατηρούσε επικοινωνία με την όμορφη Βουλγάρα που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του με αποτέλεσμα να της ανοίγει εύκολα την πόρτα του σπιτιού του, αφού ο ίδιος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που δεν του επέτρεπαν να βγαίνει συχνά.
Όμως, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής χτύπησε η πόρτα, εκτός από τη νεαρή «φίλη» του όρμησαν στο σπίτι και τρεις άντρες συμπατριώτες της οι οποίοι τον φίμωσαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα! Αμέσως μετά, άρχισαν να ερευνούν το σπίτι… Άρπαξαν 6.000 ευρώ που βρήκαν στο κομοδίνο του κρεβατιού του και εξαφανίστηκαν μαζί με την «πέτρα του σκανδάλου».
Ο 70χρονος κατάφερε μετά από ώρα να βγάλει το μαντίλι με το οποίο τον είχαν φιμώσει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Συμπτωματικά, τις φωνές του άκουσε ο μεγάλος γιος του που περνούσε εκείνη την ώρα έξω από το σπίτι του και τον ελευθέρωσε. Πατέρας και γιος κατήγγειλαν στην ΕΛ.ΑΣ. τη ληστεία και αμέσως άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για επαγγελματίες κακοποιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: