16 Σεπ 2009

Απάντηση και διευκρινήσεις


Έβγαλαν τον Τσιτουρίδη από τις λίστες. Προσωπικά δεν έχω καμιά σχέση με το συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και περιμένω απάντηση γιατί ο Τσιτουρίδης με το ρουσφέτι του γιου του και τα ομόλογα ήταν μέσα στη λίστα το 2007 και το 2009 θεωρήθηκε ότι πρέπει να βγει.


Επίσης θα χρειαστεί και ο ίδιος ο Τσιτουρίδης να δώσει διευκρινήσεις για όλα αυτά που είπε. Θυμάμαι στην πρώτη συνέντευξη που μου έδωσε όταν πήγε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μου μίλαγε για ηθική και «σεμνά και ταπεινά». «Πρόκειται για μία απαράδεκτη και άθλια απόφαση αυτών που κάνουν κουμάντο στη Ρηγίλλης και το Μαξίμου», δήλωσε έξω φρενών ο κ. Τσιτουρίδης, ο οποίος προηγουμένως ήταν ακόμη πιο σκληρό: «Κουμάντο στη Ρηγίλλης κάνουν οι αρχιερείς της διαπλοκής», είχε πει αμέσως μετά τη συνομιλία που είχε με τον γραμματέα, Λευτέρη Ζαγορίτη.
Ο Σάββας Τσιτουρίδης ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες του σκληρού πυρήνα του «καραμανλισμού» και ανήκε στην προσωπική «ομάδα» του Κώστα Καραμανλή, την περίφημη ομάδα των «Λοχαγών».
Είναι αυτός που μαζί με τον Κατσαρό στον ΕΛΓΑ ανέλαβε τις προγραφές στο υπουργείο και βέβαια όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις την πλήρωσαν συνήθως οι «αδύναμοι» οι συμβασιούχοι. Δεν πρέπει μόνο να το δηλώνεις αλλά και να το αποδεικνύεις με τις πράξεις σου ότι είσαι ηθικός και αντικειμενικός πολιτικός.
Ακόμη μια φορά η ΝΔ διώχνει με «βάρβαρο» τρόπο τα στελέχη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: