13 Απρ 2013

Αυτοπυρπολήθηκε στην Ελλάδα

Άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου στις 10:30 το πρωί, στη συμβολή της λεωφόρου Πεντέλης με την οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια. Ο άνδρας περιλούστηκε με εύφλεκτο υλικό. Έριξε πάνω του εύφλεκτο υγρό και προσπάθησε να δώσει τέλος.
Ακολούθησαν στριγκλιές, φωνές, παγωμάρα. Ο χρόνος σταμάτησε, τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και ένας άνθρωπος ζωσμένος από ένα πύρινο πέπλο. Οι περαστικοί ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία λίγο μετά τις δέκα το πρωί.
Τα στοιχεία του 50χρονου έδωσε στην αστυνομία η αδερφή του, η οποία ήρθε από την επαρχία, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 50χρονος, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, ήταν άνεργος εδώ και δύο χρόνια, καθώς η βιοτεχνία που εργαζόταν έβαλε λουκέτο εξαιτίας της κρίσης και έπασχε από κατάθλιψη. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απελπισμένος αυτόχειρας απηύθυνε δραματική έκκληση στους γιατρούς να τον αφήσουν να πεθάνει. Αυτοί που του όπλισαν το χέρι θα δικαστούν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: