13 Οκτ 2010
Οι τιμές παραγωγού στα κρέατα
Μικρή σχετικά κάμψη στο μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, στα ίδια επίπεδα για τα κοτόπουλα και τις γαλοπούλες και αισθητή άνοδο στο κρέας αιγοπροβάτων καταγράφουν τα επίσημα στοιχεία του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) για τη διαμόρφωση των τιμών παραγωγού το 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου φέτος. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, μετά τιμών Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου φέτος παρατηρείται μείωση κατά 1,50% στις τιμές παραγωγού στο βόειο κρέας και 6,7% στο χοιρινό. Αντιθέτως, η αύξηση στο πρόβειο και το κατσικίσιο κρέας είναι της τάξης του 33% και 25% αντίστοιχα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου