29 Σεπ 2010

Η Δραγώνα αποφασίζει και οι γονείς χάνουν τις κόρες τους

Χαράς ευαγγέλια για τα τσιγγανόπουλα, 13χρονοι και 14χρονοι στις ίδιες τουαλέτες με 6χρονες και 7χρονες όλο και κάτι θα βρουν να χώσουν…. Βλέπετε μπορεί να καταδικάζουν όλοι την παιδεραστία αλλά το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι δεν γνωρίζει ότι τα τσιγγανόπουλα «παντρεύονται» για να μην το πούμε αλλιώς… σε μικρές ηλικίες….

Αναστάτωση προκλήθηκε προχθές το πρωί στην Περαία, όταν γονείς των μαθητών που φοιτούν στο 1ο, στο 3ο και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο έμαθαν ότι 35 τσιγγανόπουλα θα φοιτήσουν φέτος στα σχολεία της περιοχής τους μετά από προσωπική παρέμβαση και επίσκεψη της Θάλειας Δραγώνα που συνοδευόταν μάλιστα και από εκπρόσωπο του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι.
Οι γονείς δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο μιας και δεν κλήθηκαν στη συνάντηση που πάρθηκε η τερατώδη απόφαση. Και λέμε τερατώδη γιατί η «διαταγή» της Δραγώνα ήταν να ενταχθούν τα τσιγγανόπουλα στο Δημοτικό σχολείο βάσει των γνώσεών τους και όχι βάσει της ηλικίας τους. Αποτέλεσμα να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο (προαύλιο, ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ) 13χρονοι και 14χρονοι αθίγγανοι, που καλουπώνουν τον ψύλλο μιας και έχουν φάει τη νύχτα της Θεσσαλονίκης με το κουτάλι, μαζί με 6χρονα και 7χρονα παιδάκια που ξέρουν μόνο την παιδική χαρά και τον παιδότοπο!!!!
Στη συνάντηση που συγκάλεσε η Δραγώνα, κάλεσε μόνο όσους ήταν του χεριού της, ενώ απέκλεισε τους γονείς για να μην την κράξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: