26 Σεπ 2010

Ο σύνδεσμος, η αντίσταση και η διαδρομή

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την προσπάθεια του συστήματος να εντοπίσει τις Διαδρομές της αντίστασης και τους Συνδέσμους, εξάγονται κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και κάποιες σκέψεις τις οποίες πρέπει να μοιραστούμε και με όσους αγνούς πατριώτες ενδιαφέρονται για το ζήτημα αυτό, αλλά ταυτοχρόνως πρέπει να ενημερωθούν και οι πολυαγαπημένοι μας...ρουφιάνοι ώστε να ξέρουν περίπου τι ψάχνουν και να μην αναλώνουν φαία ουσία σε ... άκυρες δραστηριότητες (άνθρωποι είναι και οι ρουφιάνοι άλλωστε και με την Χριστιανική αγάπη που διαθέτουμε πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε προς...διευκόλυνση τους!!!!! )

Ένα πρώτο συμπέρασμα που εξάγεται από όλα αυτά είναι ότι το σύστημα ψάχνει να βρει ποια οργάνωση και ποιοι κρύβονται πραγματικά πίσω από την αντίσταση. Δεν πιστεύουν ότι είναι αυτοί που φαίνονται αλλά ψάχνουν κάποιους “άλλους” και τους Συνδέσμους ημών με αυτούς τους “άλλους”. Γιατί άραγε; Δεν τους φτάνουν οι τάδε οι οι κείθε αλλά ψάχνουν την Διαδρομή. Περίεργο; Τι είναι αυτό που δεν τους πείθει; Θα σας πω. Ο εχθρός “δεν ξύπνησε ένα πρωί” και “δεν εμφανίστηκε εν μια νυκτί”. Όσα το σύστημα εφαρμόζει σήμερα έχουν σχεδιαστεί εδώ και δεκάδες εκατοντάδες χρόνια. Αν λοιπόν σχεδίαζες την καταστροφή ενός λαού και είχες τον απαραίτητο χρόνο να το σχεδιάσεις και να το δρομολογήσεις τότε τι είναι το πρώτο πράγμα που θα περίμενες να αντιμετωπίσεις; Ποιο είναι αυτό που θα έπρεπε να έχεις δεμένο και φακελωμένο και μαντρωμένο σε αυτόν τον λαό που θα ήθελες να καταστρέψεις; Μα φυσικά την αντίσταση αυτού του λαού και τα άτομα που θα την πλαισιώσουν, γιατί ως είναι λογικό αν καταφέρεις και χειραφετήσεις την αντίσταση τότε την μάχη την δίνεις χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο.

“Γιάννης κερνάει-Γιάννης πίνει” που λέει και ο σοφός λαός. Εδώ φτάνουμε στο δεύτερο συμπέρασμα. Ξέρανε ότι θα δρομολογήσουν τα ανθελληνικά σχέδια τους, άρα ξέρανε ότι θα δημιουργηθεί αντίσταση και συνεπώς καταλαβαίνανε ότι έπρεπε πρώτα να βρουν τρόπους να ελεγχθεί και να χειραφετηθεί η αντίσταση αυτή. Μέχρι εδώ καλά, αλλά τώρα αν κάνουμε τον συλλογισμό αυτό θα αναρωτηθούμε “πως καταφέρνεις να μαντρώσεις την αντίσταση τελικά;”.... Και μετά από κάμποση φιλοσοφία θα καταλήξουμε στο δεύτερο ασφαλές συμπέρασμα: “Βάζοντας να ηγηθούν της αντίστασης αυτής δικοί σου άνθρωποι εν την δημιουργία της η αντικαθιστώντας τους αρχηγούς τις αντίστασης με άλλους η έστω διασφαλίζοντας ότι δίπλα στους αρχηγούς της αντίστασης θα υπάρχουν και οι δικοί σου πράκτορες που θα επηρεάζουν τις καταστάσεις”

Έτσι λοιπόν ο έχων αυτιά και μάτια στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο καταλαβαίνει ότι λίγο πολύ με τον ένα η τον άλλο τρόπο τα καταφέρανε να μαντρώσουν αυτούς που νομίζανε ότι θα τους αντισταθούν. Μετά βάλανε μπροστά τις μηχανές και τα ανδρείκελα τους ερχόμενοι με....φόρα(!), έχοντας την βεβαιότητα ότι ξέρουν από που θα προέλθει η αντίσταση και την σιγουριά ότι θα μπορέσουν να ελέγξουν την αντίσταση αυτή. Και ξαφνικά -ω του θαύματος!- γίνεται το αναπάντεχο. Εντελώς απροειδοποίητα πετάγεται ένας...χασάπης από το...πουθενά με γνώσεις δημοτικού που αρθρογραφεί σαν καθηγητής...πανεπιστημίου και ξεσηκώνει τον κόσμο να αντισταθεί. “Από που ήρθε αυτός ρε παιδιά;” αναρωτιέται το σύστημα και μέχρι να προλάβει να καταλάβει από που...τού ΄ρθε πετάγεται πιο πέρα ένας ταξιτζής που οργανώνει κόσμο, η περιπτερού της γειτονιάς γράφει συνθήματα στους τοίχους, κάποιος άσχετος μέχρι τώρα κρεμάει γουρουνοκεφαλές εδώ και εκεί, ένας φιλήσυχος γιατρός γίνεται πολεμιστής, ένας αναρχικός μεταμορφώνεται σε πατριώτη, και μην τα πολυλογώ γίνονται πράγματα και καταστάσεις... απρόσμενες.

“Από που πετάχτηκαν αυτοί;” διερωτάται το σύστημα. “Δεν μπορεί, κάποιος η κάτι είναι από πίσω τους. Ψάξτε να βρείτε τον Σύνδεσμο, ψάξτε την Διαδρομή να βρούμε ποιος τα υποκινεί όλα αυτά”. Η εντολή δίνεται και οι ρουφιάνοι πιάνουν δουλειά. Γιατί αυτή η δυσπιστία; Γιατί άραγε κατά την γνώμη τους δεν είναι δυνατόν να τα κάνει αυτά ένας απλός άνθρωπος και πρέπει να έχει βοήθεια από κάποιους υψηλά ιστάμενους και γιατί είναι σημαντικό να βρεθούν αυτοί οι ιστάμενοι που αντιστέκονται(αν υπάρχουν φυσικά); Από την μία ο καθένας “εξ ιδίων κρίνει αλλότρια” και από την άλλη η φύση του κακού είναι εγωιστική. Από την μία δηλαδή οι έχοντες και κατέχοντες αυτού του κόσμου έχουν καβαλήσει το καλάμι, λόγω εγωισμού, και θεωρούν ότι ο απλός άνθρωπος είναι ένα κατώτερο είδος, από τους ίδιους, που πρέπει να είναι υποταγμένος σε αυτούς μη δυνάμενος να κάνει κάτι άλλο και από την άλλη οι ίδιοι οι έχοντες και κατέχοντες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι από μόνοι τους αλλά υπήρχαν κάποιοι “άλλοι” από πίσω που τους βοήθαγαν και, είτε αυτοί οι άλλοι λέγονται μασόνοι είτε Εβραίοι είτε Αμερικάνοι η δεν ξέρω τι άλλο, μόνο με αυτή την βοήθεια αυτών των “άλλων” θα μπορούσαν να κάνουν τα όσα κάνανε.

Ένα απλό παράδειγμα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας (ΓΑΠ) που χωρίς την βοήθεια αυτών των “άλλων” το πιο πιθανό είναι πως ούτε μια θέση προέδρου σε τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, δεν θα κατάφερνε να πάρει. Άρα λοιπόν αφού αυτοί οι “ανώτεροι” δεν μπορούν να καταφέρουν μόνοι τους πως είναι δυνατόν η “κατώτερη” μάζα να τα καταφέρνει από μόνη της; Α πα πα δεν γίνεται! Κάποιος κρύβεται από πίσω και έχουν και έναν τρίτο λόγο-προσωπικό- να βρουν αυτόν τον κάποιο: Ίσως αυτός που κρύβεται από πίσω από την αντίσταση να είναι κάποιος που νομίζουν δικό τους και τελικά δεν είναι, οπότε αισθάνονται...ανασφαλής και την ανάσα της αντίστασης...δίπλα τους.

Όμως όλοι αυτοί οι “ισχυροί”, αυτά που κάνουν τα κάνουν επειδή έχουν τάξει την ζωή τους σε αγώνα πλούτου και δύναμης. Έχουν ξεπουλήσει πίστη, πατρίδα και ιδανικά οπότε είναι φυσικό να είναι άπιστοι προς αυτά. Είναι φυσιολογικό (βάση των διεστραμμένων πεποιθήσεων τους) να μην πιστεύουν στην δύναμη της ψυχής που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο. Είναι φυσικό να μην υπολογίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής και την αξία έστω και του πιο απλού και άσημου ανθρώπου. Εμείς ωστόσο δεν είμαστε έτσι. Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να κρύβει μέσα του έναν Άγιο η έναν ήρωα που μπορεί να τον βγάλει όταν οι περιστάσεις το απαιτήσουν. Έτσι δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο που απλοί άνθρωποι αποφασίζουν ξαφνικά να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και δεν δέχονται ότι τους σερβίρουν τα παπαγαλάκια του κατεστημένου. Αυτό είναι άλλωστε και ο τρόπος της Ελληνικής Γροθιάς: Μπορείτε όλοι σας να είστε Γροθιά. Αυτοοργανωθείτε ακομμάτιστα και μακρυά από Οργανωμένους Εθνοσωτήρες του κατεστημένου. Βρείτε όσους είναι αγνοί πατριώτες σαν εσάς και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας μακρυά από συμβουλάτορες και συμφέροντα και τότε είστε Γροθιά: Ο Σύνδεσμος είναι σίγουρο πως θα σας βρει και η Διαδρομή θα συμπληρωθεί και με εσάς!

Άρα ένα τρίτο συμπέρασμα είναι πως με αυτό τον τρόπο η νίκη μπορεί να μην είναι ούτε τόσο απίθανη ούτε και τόσο μακρυά. Σκεφτείτε το εξής. Ο Διάβολος, και οι ακόλουθοι του(είτε μιλάμε για το παγκόσμιο καθεστώς μεταφορικά, είτε μιλάμε κυριολεκτικά), δεν θέλει να δημιουργούνται Άγιοι και ήρωες. Θέλει να πάρει όσους το δυνατόν περισσότερους μαζί του. Αν λοιπόν καταλάβει ότι στα σχέδια του θα αντισταθούν πολλοί, που δεν έχει καταφέρει να τους μαντρώσει, τότε θα διαπιστώσει ότι δεν τον συμφέρει ακόμα να κάνει την τελική του έφοδο γιατί πολλοί θα μαρτυρήσουν και θα θυσιαστούν για την πίστη και την πατρίδα. Τότε θα αναβάλει τα σχέδια του για αργότερα, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Στην περίπτωση αυτή όσοι έχουν κάνει “συμφωνία” μαζί του, και όσοι είναι υπό τις διαταγές του κατεστημένου είτε κάποιος το λέει αυτό Εβραίοι είτε μασόνοι είτε νέα τάξη,θα μείνουν ακάλυπτοι από αυτόν και από τους “άλλους”. Αν τα σχέδια αποτύχουν όλοι αυτοί που τώρα κορδώνονται για κοσμοκράτορες θα μείνουν ξεκρέμαστοι από προστάτες στα χέρια του απλού κόσμου που θα ζητάει εκδίκηση. Και τότε...
Μπορεί να μην πιστεύει το σύστημα ότι μπορείτε να το κάνετε, αλλά εσείς κάντε τους μια έκπληξη και αφήστε τους να ψάχνουν την... Διαδρομή... Δεν θα την βρουν ποτέ γιατί τους λείπει το εργαλείο για να την ψάξουν...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: