19 Ιουλ 2010

Δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου στην Ηλιούπολη. O Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “Θέμα 9.89″ και συντάκτης σε blog.
Ο δημοσιογράφος, πατέρας ενός παιδιού δύο ετών, εκτελέστηκε στις 05:25 το πρωί.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, άγνωστος τον κάλεσε τηλεφωνικώς ή του χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος και του ζήτησε να βγει στην είσοδο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβείς πληροφορίες, εκτιμάται ωστόσο ότι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.
Στον τόπο της δολοφονίας βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την υπόθεση, ενώ εξετάζονται τα κίνητρα της δολοφονίας.
Eπίσης, υπήρξε για χρόνια στενός συνεργατής του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί λίγες ημέρες νωρίτερα. Το αυτοκίνητο, τύπου Honda Civic εντοπίστηκε στην συμβολή της Λ. Βουλιαγμένης με την οδό Λεωνιδίου και σύμφωνα με την αστυνομία είχε δηλωθεί κλοπή για αυτό το Σάββατο στο ΑΤ Αλίμου.
Μπορεί οι ίδιοι οι μπλόγκερ να είναι σχετικά σκληρόπετσοι, δεν είναι όμως το ίδιο οι οικείοι τους, οπότε σαφέστατα… τα ελεύθερα μπλογκς αλλά και η Δημοκρατία τρομοκρατήθηκαν. Ποιος θα τολμά και μάλιστα όταν έχει παιδιά να γράψει επικίνδυνα θέματα;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.... ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: