30 Απρ 2010

Μόνος του το έκανε

Σε αυτοτραματισμό οφείλεται τελικά ο περίεργος τραυματισμός 34χρονου Αλβανού υπηκόου, ο οποίος στις 23/4 είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με τραύματα εσωτερικά στο ύψος του θώρακα. Ο 34χρονος εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο καθώς διαπιστώθηκε εντός του σώματός του ξένο σώμα, το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί, και ύστερα από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων.
Παρά τις ποικίλες ερμηνείες του Τύπου για τις συνθήκες τραυματισμού του, από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, συμπεριλαμβανομένης και της εξέτασης του ιδίου, προέκυψε ότι πρόκειται περί αυτοτραυματισμού.
Σε αντίθεση με τη φημολογία που ξέσπασε για το περιστατικό, από την Ασφάλεια Χανίων είχε αποκλειστεί εξ αρχής το ενδεχόμενο η περίπτωση του τραυματισμού του να οφείλεται σε φαινόμενο ρατσιστικής συμπεριφοράς.
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΘΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ..... ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: