31 Μαρ 2010

Το ξεγύμνωμα της δημοσιογραφίας

Γιατί μια εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση στέλνει επιστολή στην Aντιεθνικοσοσιαλιστική zougla.gr;
Είναι ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς (όπως και εμάς) που θεωρούμε ότι η zougla.gr όπως και ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος είναι στην κορυφή της αξιοπιστίας στον Ελληνικό δημοσιογραφικό χάρτη.
Πιστεύαμε ακράδαντα πως αυτή η φοβερή Εθνικοσοσιαλιστική τρομοκρατική οργάνωση θα προτιμούσε να αποστείλει την προκύρηξη της σε ένα Εθνικοσοσιαλιστικό Τρομοκρατικό σάιτ παρά σε ένα εχθρικό – αντιφασιστικό – αντιναζιστικό – αντεθνικοσοσιαλιστικό portal. Υπήρχε άλλωστε και ο κίνδυνος να μην το δημοσιεύσει η ιστοσελίδα Zougla.gr αφού στην ουσία διακινεί με αυτόν τον τρόπο τον Εθνικοσοσιαλιστικό τρομοκρατικό δηλητήριο.
Η αποστολή λοιπόν της προκήρυξης ίσως να οφείλεται στις κοινώς παραδεκτές – σχεδόν μεταφυσικές- ικανότητες του Μάκη Τριανταφυλόπουλου να προβλέπει και γιατί όχι, να καθορίζει το μέλλον!
Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο χθες στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Αντένα όσο και στο άρθρο του στη Ζούγκλα, με μία ξεχωριστή σιγουριά, προανήγγειλε στην ουσία την εμφάνιση αυτής της “Εθνικοσοσιαλιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης”.
Μετά από επισταμένη έρευνα λοιπόν, σε συνεργασία με ψυχιάτρους, ψυχολόγους, γραφολόγους, αστρολόγους και άλλους -λόγους, καταλήξαμε ότι ο συγγραφέας αυτής της Εθνικοσοσιαλιστικής Τρομοκρατικής Προκήρυξης έχει επηρεαστεί ανεπανόρθωτα από τα ιστορικά αντεθνικοσοσιαλιστικά άρθρα της Ζούγκλας.
Ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι. Πάνε οι εποχές που γινόταν κάποιος ήρωας επειδή το κράτος με την υπόδουλη καθεστωτική αστυνομία τον διορίζαν διαπραγματευτή σε ομηρίες για να του στρώσουν μια πλούσια δημοσιογραφική καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: