23 Φεβ 2010

Την βασάνισαν για ένα μύνημα στο Facebook

«Σε καμία περίπτωση, ό,τι και να έγινε, δεν δικαιολογεί όσα έγιναν», ξεσπά η σύζυγος του ηθοποιού Μαρίνου Δεσύλλα και μητέρα της 15χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές της! Η μητέρα περιέγραψε καρέ καρέ όσα εφιαλτικά έζησε η κόρη της εξαιτίας μιας διαφωνίας που ξεκίνησε από το Facebook!
Αυτό που έφτασε τα 7 ανήλικα παιδιά στο απερίγραπτο και συνάμα ανησυχητικό συμβάν, ήταν ένα μήνυμα που έγραψε η 15χρονη στο Facebook.
Όμως, ένας αθώος καβγάς μεταξύ συμμαθητών μετατράπηκε σε χυδαίο υβρεολόγιο και, τελικά, κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης.
Όπως είπε η μητέρα της, τα 7 παιδιά της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι, την ώρα που κατέβαινε για να πάει στο φροντιστήριο. Αφού την έσυραν δια της βίας σε αποθήκη λίγα μέτρα πιο κάτω, άρχισαν να την χτυπούν με γροθιές σε όλο της το σώμα!
Θεατής στο περιστατικό ήταν το μοναδικό αγόρι της παρέας, ενώ μία από τις ανήλικες κοπέλες δεν δίστασε να σβήσει ένα τσιγάρο στο στήθος της συμμαθήτριάς της που εκείνη την στιγμή σφάδαζε από τους πόνους!
Πλέον, η κόρη του Μαρίνου Δεσύλλα (που μετρά συμμετοχές σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και επιτυχημένα σήριαλ με τελευταίο το «Singles» του Mega) είναι πλέον φοβισμένη, με έκδηλα τα σημάδια στο σώμα της.
Η μητέρα και ο πατέρας της προσπαθούν να την κάνουν να ξεπεράσει το σοκ, ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Μετά τη γενιά του Πολυτεχνείου που κυβέρνησε και χρεοκόπησε την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.... έρχεται η γενιά της Οργής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: