2 Φεβ 2010

Διαφημιστική εκστρατεία για το γάλα

Δυναμική διαφημιστική καμπάνια που έχουν διοργανώσει από κοινού η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, η ΕΑΣ Βόλου και ο Σύλλογος Αγελαδοτρόφων και Αιγοπροβάτων του νομού Μαγνησίας, με στόχο την στήριξη των κτηνοτρόφων και της τοπικής παραγωγής γάλακτος, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα στο νομό.
Η εκστρατεία περιλαμβάνει έκδοση φυλλαδίων τσέπης, ραδιοφωνικά μηνύματα, ενώ σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου δύο λεωφορεία mini bus φιλοξενούν στην εξωτερική τους επιφάνεια το μήνυμα "Φρέσκο γάλα από τον τόπο μου". Παράλληλα, σε 1.000.000 εισιτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ κυριαρχεί το ίδιο σύνθημα, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να αναρτηθούν αφίσες στον εσωτερικό χώρο 54 λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ, στην εξωτερική επιφάνεια των 2 εκδοτηρίων εισιτηρίων, καθώς και σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Ο νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας σε δηλώσεις του για την εκστρατεία τόνισε: "Με τις δράσεις αυτές, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας δηλώνει παρούσα στο πλευρό των καταναλωτών με σκοπό να τους ενημερώσει, να τους ευαισθητοποιήσει και να τους προστατεύσει από πιθανή παραπλάνηση και κυρίως στηρίζει τους κτηνοτρόφους και την επιλογή φρέσκου γάλακτος τοπικής παραγωγής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: