18 Φεβ 2010

Προκαλούν οι Αλβανοί ληστές του Βύρωνα

Σε σκοτώνουν και μετά αναλαμβάνουν τα έξοδα των παιδιών σου. Εκεί κατάντησε η αξία της ανθρώπινης ζωής στην Ελλάδα. Μα τι να περιμένεις από στυγνούς εγκληματίες που το μόνο που πιστεύουν είναι η δύναμη του χρήματος.
Να αναλάβουν τα έξοδα για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού του 25χρονου που σκοτώθηκε στο Βύρωνα, ζητούν τώρα οι δύο ληστές, αλβανικής καταγωγής, που φέρονται να εμπλέκονται στο μακελειό!
Δια του συνηγόρου τους Σάκη Κεχαγιόγλου και οι δυο – οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων - αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στο θάνατο του 25χρονου Νικόλαου Τότι (Αλήθεια γιατί πολλά κολό-μεσα-ενημέρωσης το γράφουν με λατινικά γράμματα;) και ζήτησαν παράλληλα συγνώμη για όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Βύρωνα.
«Επιθυμώ να εκφράσω τα βαθιά οδύνη μου για τον άδικο χαμό ενός αθώου νέου ανθρώπου, καθώς και για τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών. Οι εντολείς μου με εξουσιοδότησαν να μεταφέρω και τη δική τους συντριβή και συγγνώμη προς την οικογένεια του αδικοχαμένου νέου καθώς και προς τους δύο αστυνομικούς», τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου επισημαίνοντας ότι την πεποίθηση και βεβαιότητά των εντολέων το ότι ο θάνατος του νεαρού Βορειοηπειρώτη δεν οφείλεται σε δικά τους πυρά.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα από το δόγμα Χρυσοχοΐδη:
αστυνομικοί στις φυλακές κακοποιοί σε διακοπές.
Αιχμή του δόρατος στην προκειμένη περίπτωση ο δήθεν βασανισμός του χιλιανού λαθρομετανάστη-εγκληματία-καταζητούμενου από την INTERPOL, ΝAVARRO Pedro. Ενός ατόμου που με γνωρίζει καλά……

Δεν υπάρχουν σχόλια: