20 Ιαν 2010

Μάγια Τσόκλη, μια γυναίκα από χρυσάφι

Σήμερα κάνει πρεμιέρα στην ΝΕΤ, η εκπομπή της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ , Μάγιας Τσόκλη, που πληρώνεται με 100.000 ευρώ τον μήνα από την ΕΡΤ για να κάνει 4 εκπομπές.
Την παραγωγή την έχει αναλάβει ο σύζυγος της που είναι μέσα στο πακέτο των 100.000 ευρώ. Αντί να αφήσει τα χρήματα για να ταχθεί σε αυτό που την επέλεξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αυτή από σήμερα αρχίζει τις εκπομπές της.
Θυμίζουμε τότε που είχε πάει στη Σμύρνη και είπε το περιβόητο «ήταν Μάιος του 1919 όταν ο ελληνικός στρατός κατοχής αποβιβάστηκε στην Σμύρνη ……».
Αυτά τα λόγια αρκούσαν να της δώσουν την οικονομική εξαργύρωση και να την γεμίσουν πλούτη και αγαθά…..
Άντε κορόιδα Μικρασιάτες που και σας βρίζουν και καθόσαστε ήσυχα πόσα παίρνετε για να εξαγοράσετε την… σιωπή των αμνών;
Τι να της ευχηθούμε; Κακή επιτυχία στην τηλεοπτική της πορεία.
Μετά σου λένε δεν έχουν λεφτά για τους αγρότες οι ΨΕΥΤΕΣ (!)

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι είναι αυτά που λες;;;; Δεν κάνει τέσσερις εκπομπές το μήνα!!!! Τι τρελά είναι αυτά;;;; Κάνει κάποιες εκπομπές την τηλεοπτική σεζόν και τις δείχουν όποτε τους καπνίσει!!!! Θα ήταν φύση αδύνατον να κάνει τέσσερις εκπομπές τον μήνα!!!! Μάλιστα πέρσυ στην εκδήλωση για την ανακοίνωση του προγράμματος της ΝΕΤ (το έδειξαν στην τηλεόραση) μίλησαν για 10 εκπομπές σε όλη τη σεζόν!

Σταύρος Παϊσιάδης είπε...

αν έκανα λάθος στα οικονομικά και στο πόσες εκπομπές θα κάνει το παίρνω πίσω. Αλλά δεν είναι μόνο το χρήμα που βάζει στην τσέπη, τα υπόλοιπα με τον ελληνικό στρατό κατοχής... δεν σε ενόχλησαν; Και αν νομίζεις ότι δεν τα λέω σωστά τα έχω ηχογραφήσει και τα έδωσα στο Λιάκο που τα έπαιζε στην εκπομπή του από το ραδιόφωνο του αντένα.