8 Ιαν 2010

Και βιάσθηκε και φυλακίστηκε

Μας λένε για οικονομικούς παράδεισους και πολλές κοπέλες «καλοβλέπουν» να πάνε να ζήσουν εκεί. Αλλά κάποια «κακά» παιδιά της ενημέρωσης τους χαλάμε τη σούπα.
Σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα και δέχτηκε επίθεση από τον σερβιτόρο, και την βίασε. Όμως η γυναίκα που συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της, που δεν κατάλαβε τι συνέβη, συνελήφθη επειδή οι αρχές θεώρησαν ότι έκανε σεξ, με κάποιον άγνωστο εκτός γάμου. Όλα αυτά συνέβησαν σε μια Αγγλίδα 23 ετών στο Ντουμπάι, όπου είχε πάει για διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της. Μάλιστα οι αρχές κατηγόρησαν και τον αρραβωνιαστικό, επειδή θεώρησαν ότι την παραμέλησε. Μάλιστα στην κατηγορία των αρχών, υπάρχει και το κίνητρο της κατανάλωσης αλκοόλ! Απίστευτο...
Παραλίγο μάλιστα να φυλακισθούν μέχρι 6 μήνες!!!!!!
Στο μεταξύ τουλάχιστον τρεις χώροι λατρείας στη Μαλαισία δέχτηκαν βομβιστική επίθεση ενόψει της διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί από μουσουλμανικές οργανώσεις σήμερα, Παρασκευή κατά δικαστικής απόφασης που επιτρέπει σε χριστιανούς να χρησιμοποιούν τη λέξη «Αλλάχ».
Πολλές μουσουλμανικές οργανώσεις έχουν προγραμματίσει μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας αργότερα σήμερα για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα το Ανώτατο Δικαστήριο, η οποία επέτρεψε στη Herald, τη μεγαλύτερη εφημερίδα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στη Μαλαισία, να χρησιμοποιεί τη λέξη «Αλλάχ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: