21 Δεκ 2009

Φακελώνει και κλείνει blog η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος

Φακέλωμα για τις πολιτικές ιδέες στην Ελλάδα του 2009.
Κάποιοι δεν θέλουν να ξεφύγουν από το παρελθόν τους και συνεχίζουν να καταστρατηγούν το δικαίωμα της έκφρασης. Οι υπάλληλοι της Δίωξης καλό θα είναι να κάνουν σωστά την δουλεία τους, σύμφωνα με το ελληνικό σύνταγμα, που πληρώνονται για να το υπηρετούν.
Αν δέχονται πιέσεις τότε ας παραιτηθούν. Αν δεν γνωρίζουν το Ελληνικό Σύνταγμα να μας καλέσουν να τους το διαβάσουμε.
Έπειτα από καταγγελία δημοσιογράφου από την Αλβανία που εργάζεται στη χώρα μας προς την Δίωξη Ηλεκτονικού Εγκλήματος εναντίον του γνωστού blog "Ο Αθηναίος", σήμερα το συγκεκριμένο μπλογκ διαγράφηκε από την Google.
Ο Αθηναίος είχε ασκήσει κριτική επί του περιεχομένου των δημοσιεύσεων του Niko Ago, δημοσιογράφου της Αυγής, αλλά ουδέποτε απείλησε κάποιον.
Σε επιστολή του προς τον Αθηναίο ο Nikos Ago σημείωνε μεταξύ άλλων ότι:
"Μέχρι να βρούμε μια τέτοια πολιτεία, όμως, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα στη ζωή μου, κινούμενος στο φως και όχι στο σκοτάδι, πάντα δημόσια και ποτέ ανώνυμα, σε ενημερώνω ότι σε καταγγέλλω από σήμερα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλα τα σχόλια που αναρτώνται στο blog σου με απειλές εναντίων μου αλλά και για τα ποστ με τα οποία εσύ διακινείς αυτές τις ανοιχτές απειλές και το μίσος γενικά.
Φιλικά",
Niko Ago
Δημοσιογράφος Αυγή & FAQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: