30 Οκτ 2009

Έκανε πίσω η ΔΩΔΩΝΗ

Θετικό αποτέλεσμα επεφύλασσε για τους κτηνοτρόφους των 50 Δημοτικών Διαμερισμάτων της παραλιακής ζώνης της Πρέβεζας η συνάντηση του νομάρχη Πρέβεζας κ. Βασίλης Ιωάννου και του βουλευτή Πρέβεζας της Ν.Δ. κ. Δ. Τσουμάνη με τον Γενικό Διευθυντή της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. κ. Μ. Κασσαλιά, για το θέμα της λειτουργίας του σταθμού πρόψυξης γάλακτος στο Καστρί.
Όπως ανακοίνωσε στις 29 Οκτωβρίου, εγγράφως, η ίδια η εταιρία, η διακοπή της λειτουργίας του συγκεκριμένου σταθμού που ήταν προγραμματισμένη για της 2 Νοεμβρίου, ανεστάλη, με σκοπό, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, να υπάρξει εύλογο χρονικό περιθώριο για την κατάλληλη διαβούλευση με τοπικούς φορείς και παραγωγούς της περιοχής, για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών.
Ο νομάρχης είχε ταχθεί ξεκάθαρα στο πλευρό των αγροτών της περιοχής του και μάλιστα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, παρουσία του βουλευτή Πρέβεζας κ. Τσουμάνη, του αρμόδιου Αντινομάρχη κ. Βέργου, του Γενικού Γραμματέα κ. Γιάγιας και του Δήμαρχου Φαναρίου κ. Νάστα, είχε δηλώσει ότι η κτηνοτροφία του νομού δεν μπορεί να υποστεί και νέο αδικαιολόγητο πλήγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: