11 Οκτ 2009

Μοντέλα, τα πρότυπα μιας σάπιας κοινωνίας





Για αρκετά χρόνια τα μοντέλα μας τα έχουν επιβάλλει τα life style μέσα ενημέρωσης σαν πρότυπα επαγγέλματος και κοινωνικής καταξίωσης.
Δηλαδή θα έπαιρνες για γυναίκα μια έμπορο κοκαΐνης ή μια πόρνη;
Και όμως οι γονείς θέλουν να δουν τις κόρες τους μοντέλες.
Και οι άντρες ονειρεύονται να κάνουν σχέση με τέτοιες γυναίκες.
Πόσο πολύ μας έχουν παραμυθιάσει τα μέσα αποχαύνωσης. Δεν μιλάω κατά της γυναικείας ομορφιάς, που είναι φυσικό να θαυμάζεται, αλλά για κάποιες που βγάζουν πολύ χρήμα από τη δήθεν ομορφιά τους.
Πόσοι «δημοσιογράφοι» αλήθεια τρώνε ψωμάκι και αποκτούν δημοσιότητα λέγοντας μας για τις αρετές όλων αυτών των «κοριτσιών»; Όλες αυτές που αποκτούν τόσο εύκολα δημοσιότητα δεν έχουν δικαίωμα να κρύβουν τα ονόματά τους όταν συλλαμβάνονται επ΄ αυτοφώρω να παρανομούν.

Οι στόχοι που είχε για μια καριέρα στο μόντελινγκ ήταν «οι μοναδικές αποσκευές» της 32χρονης καλλονής που ήρθε στην Αθήνα, πριν από σχεδόν 7 χρόνια, με σκοπό να περπατήσει στις πασαρέλες. Και τα είχε καταφέρει μέχρι σήμερα, που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών.

Μαζί με το μοντέλο, Μαριάνα Μπερερή, έχουν συλληφθεί και τρεις άνδρες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο στον εισαγγελέα, ενώ την ίδια ώρα πληροφορίες θέλουν το χώρο της σόου μπιζ να κλυδωνίζεται , καθώς στην καυτή ατζέντα του πασίγνωστου μοντέλου περιλαμβάνονται «βαριά » ονόματα.

Το μοντέλο συνελήφθη την Παρασκευή από άνδρες του Λιμενικού, έχοντας στο διαμέρισμά του περισσότερα από 2 κιλά κοκαΐνη και ένα μηχάνημα για την παρασκευή της. Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή, αφού το μοντέλο προσπάθησε να διαφύγει από την ταράτσα.
Όπως έγινε γνωστό, την πώληση της κόκας έκαναν το μοντέλο και οι συνεργοί της στα πάρτι της... υψηλής κοινωνίας, αλλά και σε κρουαζιέρες που διοργάνωναν οι ίδιοι σε... οικογενειακό περιβάλλον...
Δείτε κάποιες πληροφορίες από το παρελθόν:
Πελοποννησιακά Καλλιστεία 30/08/2003, Ξυλόκαστρο - Μαρίνα, Θέατρο Β. Γεωργιάδη

ΣΤΑΡ ΠΕΛ/ΟΣ : Δέσποινα Σκουτιανέλη

MISS ΠΕΛ/ΟΣ: Δήμητρα Δρογγούλα

MISS ΓΙΑΝΓΚ: Κατερίνα Μακρή

Φιναλίστ:
Τάνια Κωνσταντά (Β’ Μις)
Μαριάνα Μπερερή (Β’ ΣΤΑΡ)
Η Μαριάνα Μπερερή είχε φωτογραφηθεί από το Maxim γυμνή και απ’ το Penthouse σε φωτογράφιση-τσόντα. Να πως δημιουργούν τα σεξυ σύμβολα και πως γίνεται η διακίνηση της ακριβής πορνείας και των σκληρών ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: