15 Σεπ 2009

Το σωστό αφεντικό σωστά ξέρει να απολύει


Αυτό που έγινε με τον εκδότη του "Ελεύθερου Κόσμου", Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως.

Ο Καρατζαφέρης τον έχρισε υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας του ΛΑΟΣ την Παρασκευή (4 Σεπτέμβρη) και φωτογραφήθηκε μαζί του.
Η φωτογραφία... δημοσιεύθηκε την επόμενη μέρα (Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου) στην εφημερίδα του Λάος την "Α1" και ο Ζαφειρόπουλος άρχισε να ξοδεύει χρήματα για την προεκλογική του εκστρατεία στην Πάτρα και τα πέριξ.
Την περασμένη Πέμπτη, 10 Σεπτέμβρη, η "Ελευθεροτυπία" δημοσιεύει σε ένα μονόστηλο την ανακοίνωση της "Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας" (επικεφαλής η ακροαριστερή Άννα Στάη που δεν ντρέπεται για τις ιδέες της και καλά κάνει) ότι ο Καρατζαφέρης έχει βάλει υποψήφιο στην Αχαΐα τον Υπαρχηγό της "Χρυσής Αυγής".
Αμέσως, τα ραδιόφωνα άρχισαν να προβάλλουν την καταγγελία της "Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας", ώσπου φθάνουμε στην Κυριακή, 13 Σεπτέμβρη, στις 8.35 το πρωΐ, ο Καρατζαφέρης βγαίνει στο "Mega", στην εκπομπή των αριστερών δημοσιογράφων κ. κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλου και Μανώλη Αναγνωστάκη.

Ακριβώς στις 8.55 π.μ., γίνεται ο εξής ιστορικός διάλογος ...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: "Κύριε Πρόεδρε, θα μου επιτρέψετε να σάς κάνω κι άλλη μιά ερώτηση: Ο κύριος Ζαφειρόπουλος θα κατέβει; Είναι υποψήφιος βουλευτής στην Πάτρα, δικός σας, έτσι;"
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ο κύριος Ζαφειρόπουλος δεν είναι υποψήφιος δικός μας στην Πάτρα"...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: "Ααα, δεν είναι;"
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Δεν είναι όχι. Δέν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ"!!!

Το αφεντικό έχει δικαίωμα να απολύει αλλά το ΣΩΣΤΟ αφεντικό ξέρει να απολύει σωστά....
Δυστυχώς η ΝΔ, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι σαν κόμμα δεν έμαθε, ούτε πρόκειται να μάθει, να απολύει με διακριτικότητα τους αγωνιστές της (!!!!!!!)

Υ.Γ. Όλοι εσείς που υποστηρίζεται ότι θα τσακίσετε τα οργανωμένα συμφέροντα που ρουφάνε το αίμα του ελληνικού λαού, πάψτε να τρέμετε στο σχόλιο του καθενός αριστερού τηλεδημοσιογράφου (ακόμα και τα σκυλιά δεν τρώνε, το πολύ να δαγκώσουν λίγο).....
δείξε θάρρος και θα νικήσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ΝΔ, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι σαν κόμμα δεν έμαθε, ούτε πρόκειται να μάθει, να απολύει με διακριτικότητα τους αγωνιστές της (!!!!!!!)

Ρε αρχηγέ, τι σχέση έχει η Ν.Δ. με τον γελωτοποιό Καρατζαφύρερ και τους κρετίνους της παρέας του;;;;

Behave yourself !!!

Σταύρος Παϊσιάδης είπε...

Ο δαίμονας του τυπογραφίου χαχαχαχα
έλα πλάκα κάνω, αλλά αν θυμάμαι καλά οι τοπικές της ΝΔ δεν τον βραβεύανε για τις επιδόσεις του στην Β΄ Αθήνας, πρώτος σε σταυρούς.

Σταύρος Παϊσιάδης είπε...

Στις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου 1993 εξελέγη Βουλευτής Β΄ Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, και κατέχει από τότε μέχρι και σήμερα το ρεκόρ σε σταυρούς προτιμήσεως. Επανεξελέγη το 1996 και το 2000.
Aνέλαβε καθήκοντα Προέδρου της ΟΚΕ Προεδρίας και εν συνεχεία Πρόεδρος των ΟΚΕ Δημόσιας Τάξης και Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της ΝΔ.