24 Αυγ 2009

Ντροπή Δήμαρχε της Αθήνας


Ζητούσαν άτομα για να βοηθήσουν να σβήσουν τις πυρκαγιές της Αττικής που έκαιγαν 150.000 στρέμματα και ο Κακλαμάνης έστελνε τη δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις για παρκάρισμα στο κέντρο της Αθήνας.


Για να σβήσει η πυρκαγιά χρειάζεται μπότες. Την ώρα που η Αττική καιγόταν και οι Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες της περιοχής βγαίνανε στα ραδιόφωνα και ζήταγαν βοήθεια, λες και την αντιπυρική προστασία την έχουν αναλάβει οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και όχι το υπεύθυνο κράτος, ο δήμαρχος της Αθήνας, ακολουθώντας τη πολιτική των Δεκεμβριανών «μούγκα στη στρούγκα», δεν έστειλε ούτε έναν από τους χιλιάδες υπαλλήλους του να βοηθήσουν στη κατάσβεση ή έστω στην περιφρούρηση. Μπορεί να κάνει καμιά «δακρύβρεχτη» δήλωση τις επόμενες μέρες μιλώντας για τα αυταπόδεικτα. Έχει την σιγουριά βλέπετε του τσιμέντου.

Αντί λοιπόν ο Κακλαμάνης να στείλει τη δημοτική αστυνομία να βοηθήσει το Σαββατοκύριακο που καιγόταν η Αττική αμόλησε τους πραιτοριανούς του την Δευτέρα (24 Αυγούστου) να μοιράζουν κλήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ο αγαπημένος δήμαρχος των ΜΜΕ απέδειξε την κοινωνική αναλγησία του, όπως έκαναν και οι εταιρείες διοδίων (αυτές των νταβατζήδων) στις εθνικές οδούς, αλλά έρχονται οι εκλογές και δεν θα μείνουν κρυφά τα τερτίπια του.

Έχουμε και την υπουργάρα τον Προκόπη Παυλόπουλο να προβαίνει σε δηλώσεις. Ο πιο επικίνδυνος, άσχετος και άχρηστος υπουργός του αιώνα (τον οποίο για ανεξήγητους λόγους εξακολουθεί να κρατάει ο Καραμανλής) αντί να σκύψει το κεφάλι και να κλείσει το στόμα του, μοίραζε... συγχαρητήρια στον κρατικό μηχανισμό την ώρα που καιγόταν η Αττική και ο τελευταίος της πνεύμονας.

Το τηλέφωνο της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας για να διαμαρτυρηθείτε για την φορομπηχτική αλητεία ή να διασταυρώσετε όσα λέω είναι 2103243611 – 12. Τις κλήσεις τις μοίραζαν δημοτικοί αστυνομικοί, που αντί να βοηθάνε τους Έλληνες φορολογούμενους, από τα χρήματα των οποίων πληρώνονται, έκοβαν κλήσεις στο Σύνταγμα πίνοντας τις φραπεδιές τους.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: